• Keresés az oldalon

Anglia56

Többen is érdeklődtek már az évek folyamán, miért nincs egy név a történetünkben vagy egy fénykép rólunk.
Nos azért, mert nem akarom a családot túl nagy nyilvánosságnak kitenni.
Na nem mind ha olyan iszonyatosan nagy lenne a népszerűsége a weblapnak de ezt én kezdtem, mint segítségnyújtást a többi idekívánkozó kalandornak és bizony sokan meg is kerestek valamilyen módon, valamilyen kérdéssel.

Az előző fejezetben tettem fel rólunk egy képet, hogy a hűséges olvasók végre láthassák ki is irkálja ezt a sok “marhaságot”.

Ugorjunk vissza a story-hoz.

Említettem már pár éve, hogy mit is csinálok idekint. Nagy vonalakban ismét.
A Tilda rizs gyárban kezdtem közel Londonhoz, majd egy elektronikai eszközöket gyártó cég alkalmazott mint, operátor. Később gépbeállító lettem, és másfél éve, mint javító mérnök dolgozom náluk.


Mindig is szerettem áramköröket építeni és ez a pozíció elég közel van ahhoz, bár még nem az igazi, a következő lépcső már egészen ott lenne, a fejlesztő mérnöki pozíció.
Viszont ott már tudni kellene microchip-et programozni, amit nem tudtam “még”.

NYÁK

A kollégámmal elkezdtünk dolgozni egy saját vállalkozáson. Jelenleg ketten vagyunk de a termékek létrehozásához tudni kell chip-et programozni és csak a kolléga tud(ott), viszont Ő, mint alapfokú programozó lassan haladtunk, ezért elhatároztam, hogy én is megtanulom, és így egyszerre 2 project is alakot ölthet egyazon időben.

Mondanom sem kell, hogy a család és a munka mellett ez koránt sem olyan egyszerű, főleg, hogy harmadikként a vállalkozást is terelgetjük és még tanulom is a programozást.
A kolléga is 3 gyerek apja, én is kettőé, így eléggé lassan megy.
Nem baj nem adjuk fel, már van egy termékünk, most dolgozunk másik kettőn és az utána következő is tervben van már, szóval van mit csinálni.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.