• Keresés az oldalon

Anglia42

Már egy ideje terveztünk testvért a lányunk mellé és úgy tűnik most jött el az ideje.
Igaz a lányunk már 8 éves de eddig még mindig valami közbejött. A legfőbb ok az anyagiak hiánya volt.
Gondolom most sokan azt mondják, hogy gyereket azért kell szülni, hogy szeressük, dédelgessük, és gyönyörködjünk benne hogyan nő nem pedig azért, hogy pénzé alakítsuk.
Csakhogy én szeretek előre tervezni és nem akartam odáig jutni, hogy az anyagiak hiánya miatt az állandó gyötrődés árnyékolja be a gyerek neveléssel járó szeretgetést, gyönyörködést és dédelgetést miközben éppen a küszöböt rágjuk.
Amit még figyelembe kellett vennünk az az életkorunk volt hiszen 30 felett vagyunk mindketten. Ha túl sokáig várunk akkor meg már nyugdíjasok leszünk mire a fiatalabb gyerek leérettségizik.

Na mindegy úgy tűnik itt az idő és a nejem ciklusa már egy hete késik is. Terhességi tesztet ( pregnancy test ) is csinált ami pozitív lett, tehát minden jel arra utal, hogy megkezdődött 🙂


pregnancy test

A dolog érdekessége, hogy itt Angliában fog lezajlódni a folyamat. Az itt élőknek, akik még nem tudják hogyan mennek itt a dolgok ez ügyben, lépésről lépésre megpróbálom dokumentálni a teendőket. Még mi sem tudjuk, mi is még csak tapogatózunk.

Most még arra várunk, hogy majd orvosi vizsgálat is megerősítse a terhességet.
Gondoltuk, hogy csak besétálunk a háziorvoshoz és ő majd megvizsgálja vagy beutalja valahova de ezzel nem ők foglalkoznak, hanem a védőnőknek ( midwife ) van külön kirendeltségük városonként, velük kell felvenni a kapcsolatot első lépésnek.
Adtak egy telefonszámot amit felhívtunk de gépre kellett rögzíteni az adatokat és pár nappal később vissza hívtak.
Kérdeztek sok személyes adatot és többek között fognak küldeni egy nyomtatványt ( form ) amivel majd el kell menni vérvételre a terhesség megerősítéséhez, most ezt várjuk.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.