• Keresés az oldalon

Anglia25

Pár napja elmentünk bikinit választani a feleségemnek és a sok válogatás közepette az utunk Londonba vezetett egy márkás bikini shop-ba.
A megfelelő bikinit ott sikerült megtalálnia sok próba után.

bikini

A dolog érdekessége, hogy amikor bement a próbafülkébe egy segéd is ment a nejemmel együtt, akinek az volt a dolga ott, hogy a vásárlónak segítsen.
Mindenkivel aki bement egy próbafülkébe, ment egy ilyen segéd.

Eleinte a nejem arra gondolt, hogy a segéd csak segíti bevinni a kiválasztott bikiniket és utána magára hagyja a próba során de nem ez történt.
A segéd végig bent volt és öltöztette.
Ez nagyon furcsa volt a feleségemnek, mert még sosem volt vele ilyen.

A segéd először hozott egy speciális melltartót, amivel megmérte, hogy mekkora méret kell pontosan. Természetesen a segéd adta fel és vette le.

Miután meglett a jó méret elővettek egy katalógust és a nejem csak rábökött arra a bikinire amelyik érdekelte és a segéd már rohant is a raktárba és hozta őket a megfelelő méretben.
Ez a futkozás körülbelül másfél, két órán át tartott, ezalatt én egy váróteremben vártam a lányunkkal.


Lehetőség nem volt arra, hogy a feleségem megtudja, nekem melyik tetszene a sok közül, mert férfiak nem mehettek a próbafülkék közelébe sem, amit természetesen megértek hiszen ez egy bolt csak nőknek, de mégis a nejem szerette volna megmutatni a kiválasztott bikinit mielőtt befejezi a próbálást.

Egy köntösben kijöhetett egy szakaszon, engem pedig behívtak, hogy a nejem látni óhajt. Azt viszont nem mondták meg, hogy meddig mehetek és normál tempóban elindultam a próbafülkék felé, ahol egy sarkon befordulva már túl mentem a határon.

A nejem ott volt a saroknál de a köntösben nem ismertem fel, ezért akartam menni tovább, mert azt hittem az ő fülkéjébe megyünk, mikor is a segéd aki a nejem öltöztette fogta meg a karom, hogy legyek szíves vissza araszolni a sarokig, mert bizony a sarkon túl már intim látvány fogadta a járókelőket.
Úgyhogy vörös fülekkel beszéltük meg az éppen viselt bikini további sorsát.

Végül meglett a megfelelő bikini, ráadásul egy újabb élménnyel gazdagodtunk.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.