• Keresés az oldalon

Anglia26

Nem titok a bikini vásárlás, nyaraláshoz kellett. A munkahelyemen a vezetőség úgy gondolta, hogy a jókora profittal zárt tavalyi év nyereségéből ad a dolgozóknak is, így hát szép bónuszt kaptunk.

Mivel még sohasem voltunk pálmafás nyaraláson, úgy döntöttünk, hogy ezt a bónuszt kiegészítve meglátogatjuk valamelyik pálmafás tengerpartot.
A Balatonon voltunk párszor de egy igazi nyaraláshoz hozzátartozik a hotel, pálmafa, stb.

Az úticélok között volt majorca, ibiza és a kanári-szigetek. Hosszas böngészés után úgy döntöttünk, hogy ibiza lesz a befutó.
Utazási irodán keresztül választottunk ajánlatot, mert ez volt az első ilyen nyaralás és nem akartam, hogy valami kimaradjon amire nem gondoltam. Thomas cook irodát választottunk, mert sok jót hallani róluk (többek közt azt is, hogy nem a legolcsóbbak).
De nem baj, hiszen ők mindent elintéztek, nekünk csak ki kellett fizetni a nyaralást és ők ott voltak a háttérben ha valami kellett.

Es Canar strandot választottuk ibizán és a hotel miami-ban szálltunk meg teljes ellátással.

es canar

Mondanom sem kell óriási élmény volt az egy hetes nyaralás. A teljes ellátásért fizetett felár tartalmazta az ételt, italt korlátlan mennyiségben és belépést bizonyos show műsorokra a szállodán belül. Hihetetlennek tűnik de a show műsorok főszervezői magyarok voltak.


Már reggel koktéllal keltem és estig szinte mást nem is ittam. Az ételek káprázatosak voltak, látványra és ízre való tekintettel egyaránt. Mondanom sem kell, hogy a lányom a legnagyobb örömét abban lelte, hogy a jégkrémeket falta, mivel azok is a korlátlan ételek közé tartoztak.

ételek

Svéd asztal volt, mindenki annyit és azt vett amennyit és ami megtetszett neki.
Egyszóval le voltunk nyűgözve és természetesen nem akartunk hazajönni de hát muszáj volt.

Nem tudom mikor sikerül újra eljutni egy hasonló helyre de remélem még lesz alkalom.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.