• Keresés az oldalon

Anglia43

Nos a vérvétel is megtörtént. Időpontra kellett menni és 5 perc múlva már jöttünk is el. Azt mondták, hogy az eredmény egy héten belül ott lesz a háziorvosnál.
El is mentünk az eredményért de amikor a recepción kérni akartuk őket csak annyit mondtak, hogy minden normális viszont papírt nem adtak. Kértük a papírokat de csak nem adták ki őket, mert állítólag a kórház fogja küldeni majd nekünk, ami azóta sem érkezett meg.

Közben másnap már jött is egy másik papír a kórháztól, hogy újabb vérvétel kell, mert az előző mintával nem tudtak mindent megnézni.
Ugyanis 3 kémcsővel vettek de az egyik eltörhetett a vizsgálatok során és így nem volt elegendő minta az összes vizsgálat elvégzéséhez.
Be is utalták a következő napra és így egy hét alatt kétszer is vettek vért ugyanonnan.
Az eredményt még mindig, egy hónap elteltével sem kaptuk meg.


Valaki említette, hogy nem is adják ki nekünk, csak a védőnő kapja meg, szóval ez még nem világos.

A védőnőt is próbáltuk elérni, akit kirendeltek nekünk központilag, de a telefont sem vette fel és az sms-re sem válaszolt sokáig, míg 2 hét próbálkozás után végre visszahívott és adott időpontot a találkozóra, ahol állítólag egy tonna papírt kell majd átnézni, aláírni, elolvasni, megbeszélni, stb.

A találkozó 21.-én kedden esedékes, ahol remélhetőleg majd bővebb felvilágosítást is kapunk a terhesség angliai menetéről.

Valamelyest szerencsés helyzetben vagyunk, mert a munkatársaim közül ketten is előttünk járnak 2 és 4 héttel, így ha ők már túl vannak az ő dolgaikon, én csak megkérdezem milyen volt és már képet is kapok arról, hogy mi várható.

A midwife-al való találkozás után a következő lépés a 12 hetes ultrahang vizsgálat lesz november 17.-én. Állítólag az lesz az utolsó időpont ahol még a terhesség megszakítható.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.