• Keresés az oldalon

Anglia66

Vissza kanyarodnék egy korábbi fejezethez, hogy kiegészítsem a sztorit, mert úgy alakult, hogy sokminden más jött közbe.
Nos aki nem olvasta még annak itt elérhető az 56. fejezet.

Sikerült a feljebb lépes. Már fejlesztő mérnökként dolgozom 3 éve. A mikrochip programozás tanulása meghozta gyümölcsét. A fizetés emelés körül voltak nézeteltérések de sikeresen megegyezésre jutottunk.
Jó néhány projektem van már, mint a munkahelyen, mint privátban. Akit jobban is érdekel mi mindent tervezek az megtekintheti egy másik weblapomon ahol kizárólag szakmai dolgok vannak. Még fejlesztés alatt van és angolul, mert önéletrajz mellé kiegészítésnek szánom.(Valószínűleg sosem fog elkészülni, mert folyamatosan bővül majd ahogy új projektek kelnek életre)

A feleségem is beilleszkedet és ő is fizetés emelést kapott. Rész munkaidőben keres közel annyit, mint aki teljes munkaidős.
Jelenleg úgy néz ki, hogy anyagilag jó felé haladunk annak ellenére is, hogy a vírus szétcsesz mindent.
Mi sem tükrözi jobban, mint hogy sikerült házat vennünk 1 éve még a vírus előtt, úgyhogy sikerült beköltözni is mielőtt az országos lezárás elkezdődött ami megnehezítette a házvásárlást is,
olyannyira, hogy előtte 5-10% önerővel lehetett házat venni de a vírus első megjelenése után csak 15-20% önerővel lehetett. Ismerőseink között is voltak olyanok akiknek megvolt az 5% de nem tudtak venni mert a bankok legálabb 15-20% kértek.

Sajnos nem minden fenékig tejfel. Nem is olyan régen említettem egy szomorú hírt ami a feleségemet érintette, rá fél évre az én édesapám ment el. Még így másfél év után is nehéz róla írni úgyhogy nem is szeretnek belemerülni.
Úgy néz ki, hogy minél feljebb araszol valaki annál fájdalmasabb a siker.

A 2019-es év azért volt szar, mert mindketten elvesztettünk valakit, a 2020-as a vírus miatt volt szar, jó lenne ha már jobb évek jönnének mindenkinek.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.