• Keresés az oldalon

Anglia55

Sok minden kavarog az ember fejében ha néhány hónapot próbál összeszedni.
Hol is kezdjem.
Az autó a javítás óta hibátlanul üzemel, ennek már egy éve. Más apróságok jöttek ki rajt de az autót most hagyom.

Ja igen, Júniusban esküvőre voltunk hivatalosak, Miskolcra.
Az esküvő Lillafüreden a molnárcsárdában volt. Gyönyörű hely. Mivel a szabadságaim nagy részét a feleségem honvágyának kielégítésére fordítom, nem maradtunk hosszú ideig Lillafüreden.
Nem szoktam élre vasalt szövetnadrágban, lakkcipőben, zakóban megjelenni a mindennapjaimon, szóval ez azon események egyike volt ahol a meghívottnak azért illik kitenni magáért, szóval már fél évvel előtte kezdtük beszerezni a hozzávalókat.

A gyerekeknek is, többek között az 1 éves fiamnak is.
A kis lurkó nagyon dögös volt az ünnepi öltözékben de sajnos az esküvői ceremónia előtt vissza kellett vinni a szállóba, mert túlordította az erősítőt, így csak fél órát tudtuk körbevinni.
De sebaj, mi azért jól éreztük magunk.


Mint ahogy az előző részekben írtam a fiam angol útlevelének a késése miatt 11 hónappal korábban lekéstünk már egy esküvőt, szóval itt azért kicsit kárpótolva voltunk.
4 napra mentünk és körbenéztük a környéket amennyire tudtuk.
Béreltünk egy szép suzuki vitarát is.

vitara

Feleségem már régóta szeretett volna vezetni valami hasonló SUV szerűséget és a 10. házassági évfordulónkat is ünnepeltük a napokban, gondoltam nem a legolcsóbb autót bérlem ferihegyen hanem olyat amilyet szeretne vezetni.

Mindent összevetve nagyon jó volt az a hétvége, szép környék, kellemes apartman, gyönyörű esküvő, jó autó szóval emlékezetes lesz és csak ajánlani tudom mindenkinek hogy legalább egyszer látogassanak el oda. Mi sem láttunk mindent úgyhogy lehet hogy mi is még visszatérünk.

Lillafüred képekben.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.