• Keresés az oldalon

Anglia34

Visszaérkeztünk a hazai útról. Jó volt újra találkozni a rokonokkal és inni egy jót a haverokkal.
Csakhogy más is történt otthon. Sógornőmnek nagy a honvágya és ez a találkozás a családdal és a barátokkal teljesen megváltoztatta a véleményét.
Már nem akar angliában dolgozni.

Az igazat megvallva, gondolhattuk volna, hogy nem fogja bírni, mert voltak erre utaló jelek.
Például az angolt nem akarta tanulni. Amikor mondtuk neki, hogy beíratjuk angol nyelvtanfolyamra, akkor is hevesen ellenkezett, hogy még korai.
Amikor angol filmet néztünk a tv-ben akkor egyszerűen kiment a szobából, amikor magyart néztünk azt nézte.
Nem látszott rajt, hogy érdeklődne.

Ebben a 2 hónapban mióta kijött, minden nap órákat skype-olt a barátjával, akkor is hallgatták egymásnál a csendet amikor már semmi mondanivalójuk nem volt csak tartották a vonalat.
Természetesen a család többi tagja és a bulizás a haverokkal is hiányozhatott, majd mindez együtt összeroppantotta és úgy döntött pár nappal a visszaérkezésünk után, hogy ő hazamegy.


Így most az NI szám megszerzése is értelmetlenné vált, nem beszélve az útlevél megújításáról ami kb 7500 forint volt.
A visszajövetelünkkel hozott ki magával még egy bőrönd ruhát is, aminek így szintén nem volt semmi értelme, mert most vihet haza 2-3 bőröndöt, ami szintén kb plusz 10000 forint.
A nemrég, körülményesen megnyitott bankszámlát is lehet megszüntetni.

Ez egy jó példa arra, hogy nem mindenki képes otthagyni a megszokott életét.

Igaz 20 évesen én sem arról álmodoztam, hogy otthagyjak mindenkit és új életet kezdjek egy idegen országban de mégis érthetetlen, miután ő győzködött minket, hónapokon keresztül, hogy szerezzünk neki munkát, mert ki akar jönni dolgozni.

Ő is azt mondta, hogy nem gondolta, hogy ennyire gyenge lesz.
Az én vélemény az, hogy kb 5 év múlva fogja látni, hogy milyen lehetőséget hagyott elúszni, és ezek után legközelebb már egyedül kell boldogulnia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.