• Keresés az oldalon

Anglia71

AMERIKÁBAN JÁRTAM !!!

Nem fogok szerénykedni, hatalmas élmény volt, arról nem is beszélve, hogy ez az amerikai út nekem nem került semmibe.
Egy újabb munkahelyi kiküldetésrôl van szó, de hogy mindent elmeséljek, lehet, hogy több részben tudom csak összefoglalni.

Szóval, már mondogatták cégen belül még a covid elôtt, hogy meg kellene látogatni az amerikai leányvállalatunkat, hogy személyesen is megismerkedjünk az ottani kollégákkal.
Sajnos a covid közbeszólt és nem lett belôle semmi, de ezúttal ôsszejött.

2023 Június végén, négy nappal az új házba költözés után repültünk (ismét mi hárman kollégák). 9 napra küldtek minket Tampába, Floridába, és San Juanba, Puerto Ricóba (Puerto Rico is az USÁhoz tartozik).
Tampába repültünk elôször közvetlen járattal Gatwickrôl. 9 óra volt az út és British airway-sel mentünk prémium economy osztályon. Már a repülô is élmény volt, nem a megszokott Ryanair Boeing 737-es volt hanem egy 777-es,
3 különbözô utasosztállyal,
tablettel minden utasszék fejtámlájában,
felszolgált menükkel,
nagyobb hellyel és “korlátlan” italfogyasztással.

Amerikába látogatáshoz nem kell (még) vízum a magyar állampolgároknak, egy ESTA nevû online formot kell kitölteni ami kb £23-ba kerül és pár nap alatt elbírálják az amerikaiak a beírt adatok alapján, hogy beléphetsz az USÁba vagy sem. (Hasonlót terveznek bevezetni ide angliába is ETA néven)

Íme, néhány kép a repülésrôl, de az összes kép a Facebookon megtalálható.

Ezzel a Boeing 777-essel repültünk

Ilyen volt az utastér, a prémium economy

Italt és snack-et szolgáltak fel a fômenû elôtt

Fotó Album

Folyt.köv.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.